Smażone nadziewane kraby Soft-Shell wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 1272 kalorii, 28g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz bułkę tartą, pieprz, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt, Smażone Kraby Z Miękkiej Skorupki Benedykt, oraz Pikantne Kraby Soft-Shell.
Instrukcje
1
Odsączyć mięso krabowe, usuwając wszelkie kawałki skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
2
Wymieszać razem 1 jajko, 1/4 szklanki bułki tartej, seler, i dalej 8 składników. Złożyć w krabmeat. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Crabmeat
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3
Ubijamy pozostałe 2 jajka i 1/2 szklanki wody. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
4
Wymieszać pozostałe 3 szklanki bułki tartej, 1 łyżkę tymianku, 1 łyżkę oregano i kolejne 3 składniki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Usuń gąbczastą substancję (skrzela) spod zwężających się punktów po obu stronach tylnych muszli krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
6
Umieść kraby na plecach i usuń mały kawałek w dolnej części skorupy, który kończy się w punkcie (fartuch).
7
Wytnij kieszeń w tylnym końcu każdego kraba. Kraby dokładnie umyć; dobrze osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
8
Stuff około 2 łyżki mieszanki mięsa krabowego do jam krabowych. Kraby w mące. Zanurzyć w mieszaninie jaj; pokryć mieszanką okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Dodatkowe Pestki Słonecznika
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
9
Wlać olej na głębokość 5 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
10
Kraby smażyć 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor; odcedzić.
W przypadku ciastek krabowych, uformuj mieszaninę farszu z mięsa krabowego na 8 pasztetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
13
Wlać olej na Głębokość 1/2 cala do dużej ciężkiej patelni. Smażyć ciasta na gorącym oleju na średnim ogniu od 1 do 2 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.