Smażone Laski Cynamonu

Smażone Laski Cynamonu
Smażone laski cynamonu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cynamonowego ciasta bułkowego, woda z kranu, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cynamonowe Patyczki Crunch, Cynamonowe Patyczki Do Mieszania, oraz Cherry Pie Cinnamon Sticks dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej frytkownicę lub rozgrzej olej w dużym garnku do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wytnij Długie 1-calowe paski z ciasta cynamonowego. Owinąć ciasto wokół szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
3
Umieścić pączki do frytkownicy i gotować przez 4 do 5 minut, odwracając do smażenia obu stron.
4
Umieść pączki na papierowym ręczniku wyłożonym płytką, aby usunąć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
6
Starter: jeden dzień przed planujesz pieczenia bułki cynamonowe połączyć składniki starter. Mieszaj tę mieszaninę od czasu do czasu gumową szpatułką, a starter powinien wkrótce zacząć bulgotać w ciągu 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka CynamonowaBułka Cynamonowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
7
Uwaga kucharza: będziesz to wiedzieć, ponieważ zobaczysz bąbelki wzdłuż boku szklanego pojemnika i ewentualnie możesz zobaczyć bąbelki na górze mieszanki.
8
Niech ta mieszanka siedzieć bulgotanie, odkryte, aż będziesz gotowy do chleba następnego dnia. Może od czasu do czasu mieszaj. Pamiętaj, że jest to żywa kultura i musisz o nią zadbać, aby utrzymać ją przy życiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
9
Bułki: gdy jesteś gotowy do pieczenia, Rozgrzej piekarnik do 170 stopni F. przygotuj 2 (9 przez 12 cali) prostokątne naczynia do pieczenia, rozpylając nieprzywierającym sprayem olejowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W mikserze wyposażonym w hak do ciasta wymieszać starter, cukier granulowany, olej roślinny, sól, wodę, drożdże i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Po wymieszaniu ciasta przez około 2 minuty wyjąć ciasto do miski spryskanej nieprzywierającym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Uwaga kucharza: jeśli mieszanka ciasta jest zbyt luźna, dodaj więcej mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
13
Przykryć ręcznikiem i odstawić do podwojenia rozmiaru. Proces podnoszenia trwa od 1 do 4 godzin, w zależności od wysokości i pogody w czasie i miejscu, w którym robisz bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
14
Po podwojeniu, zrzucić cały stos ciasta na dobrze mąki powierzchni i wałkiem manipulować ciasto, aby prostokąt o grubości około 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
15
Nadzienie: roztopić 2 patyki masła tam, gdzie jest kremowe i do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
16
Rozłóż masło na Trójkąt ciasta upewniając się, że dokładnie rozłożone na wszystkich rogach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
17
Posypać masło brązowym cukrem, a następnie cynamonem, upewniając się, że cały trójkąt jest pokryty, róg do rogu. Top z posiekanymi orzechami pekan i rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn