Smażone Grzyby Dzikie
Smażone grzyby Dzikie to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, pietruszkę z płaskim liściem, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Smażone grzyby ze szpinakiem, Smażona fasolka szparagowa z grzybami, oraz Smażone przegrzebki z grzybami i Frisee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyj nasadki każdego grzyba czystą gąbką.
Usunąć i wyrzucić łodygi. Małe grzyby pokroić grubo, a duże pokroić w dużą kostkę.
Rozgrzać oliwę w dużym (11 - calowym) holenderskim piekarniku lub rondlu.
Dodać szalotki i gotować na małym ogniu przez 5 protokół, lub aż szalotki są przezroczyste.
Dodać masło, grzyby, sól i pieprz i gotować na średnim ogniu przez 8 minut, aż będą miękkie i zaczną uwalniać swoje soki, często mieszając. Wymieszać czosnek i gotować jeszcze 2 minuty. Wrzucamy natkę pietruszki, posypujemy solą i podajemy na ciepło.