Smażona Sałatka z zielonych pomidorów z balsamicznym sosem winegret

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj smażonej sałatki z zielonych pomidorów z balsamicznym sosem winegret. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 700 kalorii, 21g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, mielony pieprz, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażona Sałatka z zielonych pomidorów i krabów z winegretem Sumac, Smażona Sałatka z zielonych pomidorów z sosem Chipotle, oraz Smażona Sałatka z zielonych pomidorów ze słodkim sosem Chili.
Instrukcje
W przypadku smażonych zielonych pomidorów: rozgrzej olej do smażenia do 350 stopni F w garnku o dużym dnie na średnim lub średnim ogniu.
W płytkim naczyniu, połączyć mąkę kukurydzianą, papryka, cayenne, sól i pieprz i ubijać razem. W drugim płytkim naczyniu dodać jajka, a w trzecim płytkim naczyniu dodać mąkę. Zagrzebać plastry pomidora do mąki, następnie jajka, a następnie przyprawioną mąkę kukurydzianą.
Dodać panierowane pomidory do oleju, partiami, jeśli to konieczne, i smażyć na złoty kolor z każdej strony, o 3 protokół.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą i pieprzem.
W misce ubić ocet, miód, musztardę, sól i pieprz.
Skropić olejem do emulgowania.
Aby złożyć sałatkę: w salaterce dodaj warzywa, ser feta, migdały i brzoskwinie. Na wierzch nałożyć balsamiczny sos winegret i wymieszać. Talerz sałatki i top z smażonymi zielonymi pomidorami.