Smażona fasolka szparagowa w tortilli

Smażona fasolka szparagowa w tortilli
Need a przystawka wegańska? Smażona fasolka szparagowa w Tortilla Wraps może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chile-sos czosnkowy, tosty-olej sezamowy, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Smażona Fasolka Szparagowa, Smażona fasolka szparagowa, oraz Smażona fasolka szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć wodę z cukrem, sake, miso, sos sojowy, ocet, skrobia kukurydziana i chile-sos czosnkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
MisoMiso
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać dużą, głęboką patelnię przez 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać olej i podgrzać aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodać fasolkę szparagową i szalotki i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu miękkie i rumiane w miejscach, o 6 protokół. Wymieszać mieszaninę sosu, dodać do fasoli i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż sos będzie błyszczący i lekko zagęszczony, około 1 minuty. Wymieszać z olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Przełożyć fasolę na półmisek i udekorować sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6
Podawać z klinami tortilla do owijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn