Smażona fasolka szparagowa w tortilli
Need a przystawka wegańska? Smażona fasolka szparagowa w Tortilla Wraps może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chile-sos czosnkowy, tosty-olej sezamowy, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Smażona Fasolka Szparagowa, Smażona fasolka szparagowa, oraz Smażona fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć wodę z cukrem, sake, miso, sos sojowy, ocet, skrobia kukurydziana i chile-sos czosnkowy.
Rozgrzać dużą, głęboką patelnię przez 2 minuty.
Dodać olej i podgrzać aż do palenia.
Dodać fasolkę szparagową i szalotki i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu miękkie i rumiane w miejscach, o 6 protokół. Wymieszać mieszaninę sosu, dodać do fasoli i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż sos będzie błyszczący i lekko zagęszczony, około 1 minuty. Wymieszać z olejem sezamowym.
Przełożyć fasolę na półmisek i udekorować sezamem.
Podawać z klinami tortilla do owijania.