Smażona fasolka szparagowa i szalotka pierścienie
Smażona fasolka szparagowa i pierścienie szalotki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, chili w proszku, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pierścienie do squasha z zieloną fasolką, Orzech-Szalotka Fasola Szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z sosem Szalotkowym.
Instrukcje
Napełnij głęboki garnek z 2 w. olej, włóż termometr do głębokiego smażenia i podgrzej do 375 na średnim ogniu.
Wymieszać mąki, mąkę kukurydzianą, sodę oczyszczoną i 1 łyżeczkę. sól w średniej misce. Powoli ubij sodę do wymieszania.
Dużą garść zielonej fasoli zanurzyć w cieście. Używając szczypiec, podnieś fasolę z ciasta, pozwalając trochę nadmiaru spuścić i obniżyć porcję na raz do oleju. Smażyć na złoty kolor, około 1 minuty.
Przełożyć do dużej blachy do pieczenia wyłożonej papierowymi ręcznikami, solą do smaku i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórz z pozostałą fasolą i szalotką; zachowaj olej między 375 a 38
Wymieszać razem majonez z chili w proszku w małej misce do zanurzenia.