Smażona fasolka szparagowa i szalotka pierścienie

Smażona fasolka szparagowa i szalotka pierścienie
Smażona fasolka szparagowa i pierścienie szalotki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, chili w proszku, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pierścienie do squasha z zieloną fasolką, Orzech-Szalotka Fasola Szparagowa, oraz Fasolka szparagowa z sosem Szalotkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Napełnij głęboki garnek z 2 w. olej, włóż termometr do głębokiego smażenia i podgrzej do 375 na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wymieszać mąki, mąkę kukurydzianą, sodę oczyszczoną i 1 łyżeczkę. sól w średniej misce. Powoli ubij sodę do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
Woda GazowanaWoda Gazowana
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dużą garść zielonej fasoli zanurzyć w cieście. Używając szczypiec, podnieś fasolę z ciasta, pozwalając trochę nadmiaru spuścić i obniżyć porcję na raz do oleju. Smażyć na złoty kolor, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
5
Przełożyć do dużej blachy do pieczenia wyłożonej papierowymi ręcznikami, solą do smaku i wstawić do piekarnika, aby się ogrzał. Powtórz z pozostałą fasolą i szalotką; zachowaj olej między 375 a 38
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Wymieszać razem majonez z chili w proszku w małej misce do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn