Smakuje Jak Zupa Lasagne

Smakuje Jak Zupa Lasagne
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy na pole receptury, smakuje jak zupa lasagne może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 559 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Za 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 163 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka mocno brązowego cukru, cebuli, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 88%. Spróbuj Smakuje Jak Zupa Lasagne, Smakuje Jak Zapiekanka Na Święto Dziękczynienia, oraz Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku połącz mielony uchwyt, cebulę, paprykę i czosnek. Gotuj na średnim ogniu przez 8 do 10 minut, od czasu do czasu mieszając, aż wołowina się zrumieni i rozpadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dobrze odcedź.
3
Dodaj tymianek, brązowy cukier, bulion, pokrojone w kostkę pomidory, sos pomidorowy, włoską przyprawę i sól. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj makaron i gotuj na wolnym ogniu, aż makaron będzie miękki. Dodaj parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Rozgrzej brojlery. Zupę kadzi do 8 do 10 żaroodpornych misek. Równomiernie posypać serem mozzarella. Zupy do pieczenia, 6 cali od ognia, 3 do 4 minut, aż ser się zrumieni i będzie musujący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
6
Na wierzch dodaj plasterek czosnku crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Podawaj natychmiast.
8
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Pokrój chleb na okrągłe plastry 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
10
Ułóż na blasze do pieczenia i posmaruj każdy plasterek oliwą z oliwek. Dopraw solą i pieprzem; wstawić do piekarnika i piec na złoty kolor i chrupiący, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wyjmij z piekarnika i lekko ostudź. Natrzyj każdą stronę zmiażdżonymi ząbkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn