Smaczek Pomidorowo-Kukurydziany
Pomidorowo-kukurydziany smak to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, ziarna kukurydzy, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, Łosoś Z Kukurydzą I Pomidorem, oraz Balsamiczny Corn & Tomato Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na średniej patelni na średnim ogniu 3 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Smażyć kukurydzę i czosnek w gorących kapiących 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać z pomidorowym smakiem, 2 składniki i boczkiem.