Smażony szpinak i cebula

Smażony szpinak i cebula może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinak smażony z boczkiem i cebulą, Musztardowe Spaetzle Ze Smażonym Szpinakiem, Słodką Cebulą I Shitake, oraz Cienki omlet z karmelizowaną cebulą, Podsmażonymi grzybami, szynką, szpinakiem i Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 3 do 5 protokół.
Dodaj szpinak i wrzucić do więdną, o 1 minutę.
Posypać przyprawami i sokiem z cytryny.
Przełożyć do miski i podawać.;
Wszystkie składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.