Smażone Tacos Rybne
Smażone Tacos z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 160 g tłuszczu, oraz w sumie 1622 kalorii. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz olej roślinny, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażone Ryby Reuben Tacos, Chrupiące Smażone Tacos Rybne, oraz Baja Smażone-Taco Rybne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Podgrzać 1 cal oleju w 10-calowym ciężkim garnku (2 do 3 cali głębokości) na umiarkowanym ogniu, aż termometr o głębokim tłuszczu zarejestruje 182°.
Tymczasem, oddzielne tortille i zrobić 2 stosy 6 do
Owinąć każdy stos folią i podgrzać w piekarniku 12 do 15 minut.
Podczas gdy tortille ciepłe, wymieszać mąkę i sól w dużej misce, a następnie wymieszać z piwem (ciasto będzie grube). Delikatnie wymieszaj rybę w cieście, aby pokryć. Podnieś każdy kawałek ryby z ciasta, wycierając nadmiar z boku miski, i smażyć ryby w partiach, obracając raz lub dwa razy, aż złoty, 4 do 5 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wzrost temperatury oleju do 191° i refry ryb w partiach, obracając raz lub dwa razy, aż złoty kolor brązowy i ostry, o 1 minutę.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Złóż tacos z ciepłymi tortillami, rybami i akompaniamentami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.