Smażone Ogórki Koperkowe
Smażone pikle koperkowe mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 6G tłuszczu i w sumie 269 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka papryki, koperku, soku z marynaty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Ogórki Koperkowe, Pikantne Smażone Ogórki Koperkowe, oraz Ogórki Koperkowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej frytkownicę do 375 stopni F.
W naczyniu żaroodpornym o wymiarach 8 na 8 cali ubij mleko, jajko, cayenne i odrobinę soku z marynaty.
Połącz mąkę kukurydzianą, mąkę, paprykę, sól, pieprz i koperek w inne naczynie do pieczenia.
Dokładnie osusz pikle ręcznikami papierowymi. Pogłębiaj najpierw przez mokre, a następnie suche składniki. Delikatnie wkładaj pikle do frytkownicy partiami i smaż na złoty kolor, około 1 1/2 do 2 minut.
Wyjmij na tacę wyłożoną ręcznikiem papierowym i natychmiast dopraw solą.