Slow Roasted BBQ Beef Roast

Slow Roasted BBQ Beef Roast
Przepis powolne pieczone BBQ pieczeń wołowa jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 28 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól, tymianek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj Pieczona Wołowina Z Powolnym Pieczeniem, slow-cooker maple chipotle BBQ beef, oraz Pieczona pieczeń wołowa z musztardą, czosnkiem i tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Przeciąć szczeliny ze wszystkich stron pieczeni i włożyć plasterki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
W małej misce wymieszaj paprykę, sól, pieprz, rozmaryn i tymianek. Przetrzyj mieszaninę na pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)(duża Tuba)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Umieść pieczeń na przygotowanej rożnie i gotuj od 2 do 5 godzin, do minimalnej temperatury wewnętrznej 145 Stopni F (63 Stopni C). Pozostawić do odpoczynku około 20 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia66
Magazyn