Slow Cooker wołowina i grzyby
Slow Cooker wołowina i grzyby to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, wino, skondensowaną złotą zupę grzybową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), Wolnoopalacz gulasz wołowy z pieczarkami, oraz Gulasz wołowy z pieczarkami Shiitake.
Instrukcje
Połączyć mięso gulasz, zupa grzybowa, grzyby z ich płynem i zupa cebulowa wymieszać w garnku wolnej kuchence.
W razie potrzeby wlać czerwone wino. Doprawić pieprzem.
Gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin, lub na wysokim przez 4 do 6 godzin.
W ciągu ostatnich pół godziny czasu gotowania, doprowadzić ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.