Slow-Cooker słodkie i pikantne krótkie żeberka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj słodkich i pikantnych żeberek Slow-Cooker. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,82 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 969 kalorii, 33g białka, oraz 83g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 35 minut. Mieszanka konfitur morelowych, czosnku, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker BBQ krótkie żeberka, Wolne Żeberka, oraz Wolne Żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać żeberka, w razie potrzeby partiami; gotować 6 do 8 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Włożyć cebulę do kuchenki. Wierzch z żebrami. Przykryć; gotować na małym ogniu 8 godzin.
W rondlu 2-quart, gotować pozostałe składniki na małym ogniu 15 do 20 minut, często mieszając, aż sos zgęstnieje.
Nadmiar płynu spuścić z kuchenki.
Polać sosem żeberka. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować o 1 godzinę dłużej lub do momentu, gdy mięso zacznie oddzielić się od kości.