Slow-Cooker Shortcut Ravioli Lasagna

Slow-Cooker Shortcut Ravioli Lasagna
Przepis Slow-Cooker Skrót ravioli Lasagna może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 6 godzin i 15 minut. To danie główne ma 703 kalorie, 44g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.26 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cebulę, sos pomidorowy z makaronem, mieszankę sera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow-Cooker Shortcut Cranberry Barbecue Meatballs, Slow Cooker Ravioli Soup, oraz Slow Cooker Zapiekanka Ravioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
2
Łyżka 3/4 szklanki sosu do makaronu w dolnej części powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Warstwa połowa ravioli, połowa mieszanki wołowiny i 1 szklanka sera na sosie. Powtórz warstwy z sosem 3/4 szklanki, pozostałym ravioli i pozostałą mieszaniną wołowiny. Wierzch z pozostałym sosem; posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
SerSer
SOSSOS
WołowinaWołowina
4
Okładka; gotować na małym ogniu ustawienie 6 godzin lub aż ravioli jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn