Slow-Cooker Pork Lo Mein
Wolnoopalacz wieprzowina Lo Mein wymaga około 10 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 454 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś stek z ramieniem wieprzowym, mieszankę przypraw stir-fry, warzywa Stir-fry z cukrem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Slow-Cooker Pork Lo Mein, Slow Cooker Lo Mein, oraz Slow Cooker Stir-fry Lo Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć cebulę, wieprzowinę, mieszankę przyprawową (suchą), kasztany wodne, bambusa i seler w kolejności wymienionej w powolnej kuchence 3 1/2 - do 4-kwartowej.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Delikatnie wymieszać w mrożonych warzywach i Teriyaki baste i glazury. Increaseheat ustawienie do wysokiej. Przykryć i gotować 15 minut lub aż warzywa sątender.
W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Porkmixture podawać na makaron.