Przepis Slow-Cooker: Owoce morza Gumbo może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w około 25 minut. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka boczku, ząbki czosnku, okra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolno-cooker Owoce morza Gumbo, Wolnowar Gumbo, oraz Powolna Kuchenka Gumbo.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące. Łyżką szczelinową przełożyć boczek do powolnej kuchenki o pojemności od 4 do 6 litrów. Odrzuć wszystkie, ale cienką powłokę tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Wolnowar
Patelnia
2
Dodaj seler, cebula, zielony pieprz, i czosnek na patelni i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Łyżką warzywa do kuchenki i dodać bulion, pomidory (z ich cieczy), Worcestershire, sól, i tymianek. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 4 godziny, lub na wysokim przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Zielony Pieprz
Warzywa
Pomidor
Seler
Czosnek
Bulion
Cebula
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj krewetki, mięso krabowe, i okra, i gotować 1 godzinę dłużej na małym ogniu lub 1/2 godzinę dłużej na wysokim.Wskazówka: gdy składniki są w garnku i powolna kuchenka się gotuje, nie podnoś pokrywki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Krewetki
Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Garnek
4
Ucieczka ciepła i pary. Jeśli to zrobisz, stracisz około 20 minut czasu gotowania.
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Pazo de Galegos Albarino. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.