Slow-Cooker Duszony Stek Szwajcarski

Slow-Cooker Duszony Stek Szwajcarski
Slow-Cooker duszony szwajcarski stek jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki grzybów i łodygi, marchew, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow-Cooker Włoski Duszony Stek, Slow Cooker Swiss Steak, oraz Slow Cooker Swiss Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać wołowinę solą i pieprzem; miejsce na patelni. Gotować 4 do 6 protokół, obracając raz, aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Tymczasem spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence wymieszać cebulę, marchew i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Rumianą wołowinę pokroić na 4 kawałki; umieścić w kuchence nad warzywami. W tej samej patelni, wymieszać zupę i sos pomidorowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
WarzywaWarzywa
WołowinaWołowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Polej wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin. Dobrze wymieszać sos przed podaniem na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn