Slow-Cooker bataty z musem jabłkowym
Slow-Cooker słodkie ziemniaki z musem jabłkowym może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka mus jabłkowy, brązowy cukier, pochrzyn, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker zapiekanka ze słodkich ziemniaków (z sosem jabłkowym i orzechami pekan), Slow-Cooker słodkie ziemniaki i kiełbasa, oraz Slow Cooker Kandyzowane Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić słodkie ziemniaki w 2-do 3 1/2-quart powolnej kuchence.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem orzechów; łyżkę ziemniaków.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 8 godzin lub aż ziemniaki są bardzo miękkie.
Posypać orzechami. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.