Sloppy Rost Beef Po ' Boy

Sloppy Rost Beef Po ' Boy
Sloppy Rost Beef Po ' Boy is a bezmleczne danie główne. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 62g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 651 kalorii. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 38% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący chleb, oko wołowe z okrągłej pieczeni, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ogórki koperkowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wołowina i grzyby Sloppy Joes, Sloppy Skillet Kanapki Z Wołowiną, oraz {Slow Cooker} Beef & Lentil BBQ Sloppy Joes podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić 5 kawałków pieczeni i posmarować ząbkami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3
Piekarnik Holenderski rozgrzej na średnim ogniu i dodaj olej. Smażyć ze wszystkich stron, aż do uzyskania bogatego brązowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Dodaj gorącą wodę, liście laurowe i paprykę i zagotuj. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż pieczeń będzie bardzo miękka, około 3 godzin. Podczas gotowania chcesz mieć pewność, że utrzymasz poziom płynu, od którego zacząłeś. Być może będziesz musiał dodać kolejne 1 1/2 szklanki wody. Nie pozwól, aby płyn się gotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Przełóż pieczeń na deskę do krojenia, aby odpocząć. Wyrzucić liście laurowe i paprykę z garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Posypać mąką i gotować, ubijając, aż zgęstnieje. Może być konieczne dodanie większej ilości mąki, aż osiągniesz pożądaną grubość sosu. Należy uważać, aby nie dodać zbyt wiele, ponieważ będzie gęstnieć szybciej niż można się spodziewać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Chleb pokroić na środku i lekko rozgrzać w piekarniku. Pieczeń cienko pokroić. Łyżkę sosu na pokrojonych bokach chleba i posmarować majonezem. Załaduj dolną połowę pokrojoną wołowiną, a górną sałatą, pomidorami i ogórkami. Przykryj górną połówką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Pokroić na 6 sztuk i owinąć papierem rzeźnickim lub pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te nisko taninowe, o niższej zawartości alkoholu wina będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że twoje usta będą palić się bardziej. Jednym z nich jest Atlantis Albarino. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Atlantis Albarino
Atlantis Albarino
Elegancki cytrynowo-żółty kolor, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długi i trwały z doskonałą kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest ręcznie zbierane w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regał w celu oddzielenia osadu drożdżowego; następnie przechodzi on stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn