Skóra Truskawkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj skóry truskawkowej. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Truskawka Jagoda Owoce Skóra, Skóra Owocowa Brzoskwiniowo-Truskawkowa, oraz Truskawka Rabarbar Owoce Skóra.
Instrukcje
Truskawki przecedzić z cukrem w blenderze na gładką masę, następnie przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużego, ciężkiego rondla.
Doprowadzić purée do wrzenia, następnie dusić na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu (częściej pod koniec), aż będzie wystarczająco gęsty, aby lekko się usypać i zmniejszyć do 1 do 11/4 szklanki, 45 minut do 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 93° z półką w środku. Linia duża blacha do pieczenia z nonstick liner.
Wlać gorące purée na wkładkę i rozprowadzić cienko (tak równomiernie, jak to możliwe) w prostokąt o wymiarach 15 na 10 cali za pomocą szpatułki. Suszyć purée w piekarniku, aż czuje się bardziej suchy (nie powinien przyklejać się do palców), ale nadal jest lekko lepki, 2 do 3 godzin.
Schłodzić na podszewce na stojaku do całkowitego wyschnięcia, co najmniej 3 godziny i do 2
Umieść arkusz papieru pergaminowego na skórze, a następnie zdejmij skórę z wykładziny i zwiń w pergaminie.
Skóra truskawkowa przechowuje się w szczelnej torbie w temperaturze pokojowej 1 miesiąc.