Skurczone Głowy

Skurczone Głowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj skurczonych głów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, cebula, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Skurczone Głowy, Skurczone główki jabłek w cydrze cytrusowym, oraz Gruszki Skurczone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Specjalne wyposażenie: narzędzia Jack O ' Lantern, melon beler i bambusowe szaszłyki do tworzenia rysów twarzy
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Boczek pokroić w drobną kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Saute na średnim ogniu, aż brązowy i chrupiące.
5
Wyjąć boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżki kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Podsmażyć cebulę w kapiących o 3 protokół i dodać czosnek. Gotować, aż cebula będzie przezroczysta i zacznie brązowieć. Nie pozwól, aby czosnek brązowieje, w razie potrzeby zmniejsz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać bułkę tartą i ugotowany boczek i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
8
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Za pomocą melon baler usuń rdzeń z jabłka, zaczynając od góry (koniec łodygi). Tylko kopać około połowy jabłka, aby usunąć rdzeń, nie idź całą drogę przez jabłko i na przeciwległy koniec. Powinieneś teraz mieć studnię w jabłku o szerokości 1 cala i głębokości 2 cali (w zależności od wielkości twojego jabłka). Nożem do parkowania ostrożnie wyrzeźb oczy, nos i usta z boku jabłka, tworząc twarz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Do schłodzonego nadzienia dodać parmezan, masło, musztardę i 1 łyżkę octu balsamicznego. Jabłka nadziewamy nadzieniem i wkładamy do naczynia do pieczenia, aby nie dotykały się. Dla najlepszych wyników mają rzeźbione twarze w kierunku zewnętrznej części naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Szczotkować i skropić pozostałe 2 łyżki octu balsamicznego Na Zewnątrz jabłek, zwłaszcza wszelkie rysy twarzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
12
Piec od 1 do 1,5 godziny, aż jabłko będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn