Skrzydła nietoperza z zanurzeniem w bagnie i opadającymi rękami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj skrzydełek nietoperza z zanurzeniem w bagnie i opadającymi rękami. Ten przepis służy 6. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 911 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmieloną musztardę, parmezan, świeże liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halloween Popcorn Hands, Occhi di bue, ciasteczka tak duże, że można je trzymać dwiema rękami, oraz Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Płaszcz 2 duże blachy do pieczenia z gotowania sprayu.
W płytkim naczyniu lub plastikowej torbie, połączyć sos sojowy, cukier, imbir, czosnek, pięć przypraw w proszku, ostry sos, sól i czarny pieprz, do smaku.
Dodać skrzydełka z kurczaka i piersi z kurczaka i obrócić do płaszcza (w tym momencie można przechowywać w lodówce do 24 godzin).
Skrzydełka i piersi kurczaka przełożyć na blachę do pieczenia i posmarować marynatą.
Piec 25 do 30 minut, aż kurczak jest gotowane przez.
Aby "ręce", zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F. Pokryj dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Rozwiń ciasto i oddziel na 12 paluszków.
Rozwałkuj na 4-calowe "palce" i umieść na blasze do pieczenia.
Posmaruj całe białko na paluszkach chlebowych i umieść plasterek migdałów na 1 końcu, wykonując paznokieć.
Posypać parmezanem pozostałą część paluszki Chlebowej.
Piec 10 do 12 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Aby dip, w średniej misce, połączyć kwaśną śmietanę, pietruszkę i musztardę.
Umieść dip w misce i włóż palce.
Podajemy skrzydełka z dipem i "rękami" i rezerwujemy piersi kurczaka na sałatkę.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.