Siobhan ' s Thumbprint Cookies
Siobhan ' s Thumbprint Cookies to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, jajko, dżem, taki jak malina, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jam Thumbprint Cookies, PB & J Thumbprint Cookies, oraz Jam Thumbprint Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika i drugi stojak w dolnej trzeciej, a następnie rozgrzej do 177°. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć masło i cukier i ubić na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż lekki i puszysty, o 2 protokół.
Dodaj jajko i wanilię i beat aż w pełni włączone, o 1 minutę. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszaninę mąki, i mieszać aż tylko połączone. Uformuj ciasto na krążek, zawiń w folię i schłodź co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki i ułóż na blachach do pieczenia, pozostawiając około 3 cale między ciastkami. Używając kciuka lub okrągłego końca małego tłuczka, zrób studnię na środku każdego ciastka. Za pomocą łyżeczki wypełnij każdą studnię dżemem, uważając, aby nie przepełnić studni.
Piec, przełączając ciasteczka między górnej i dolnej półki o połowie pieczenia, aż złoty, o 15 protokół. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia przez 10 minut przed przeniesieniem do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia. Pył z cukrem cukierniczym. Kontynuuj pieczenie ciasteczek na schłodzonych blachach do pieczenia. DO AHEAD: ciasteczka mogą być pieczone z wyprzedzeniem i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.