Shanghai Delight

Shanghai Delight
Shanghai Delight może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1312 kalorii, 23G białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz makaron, azjatycki olej sezamowy, sos sojowy z grzybami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Kurczak W Szanghaju, Shanghai Shrimp, oraz Lumpiang Shanghai dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby opłukać, zanurzyć w gorącej wodzie i namoczyć do miękkości, około 15 minut. Trzymając pod wodą, wyciśnij grzyby, aby uwolnić ziarno, a następnie wyciągnij grzyby i wyciśnij do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
2
Odciąć i wyrzucić łodygi.
3
Pokrój czapki grzybowe na paski o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
W 5-do 6-quart patelni, doprowadzić 3 quarts wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ledwo miękkie do ugryzienia, 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Dobrze spuścić.
7
W międzyczasie umieść wok lub 5-do 6-kwartową patelnię na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej sałatkowy i przechyl patelnię, aby płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SałatkowyOlej Sałatkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Dodać czosnek i wieprzowinę; Stir-smażyć, aż wieprzowina jest lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Główki Fioletowej Kapusty, Drobno Pokrojonej1/2 Główki Fioletowej Kapusty, Drobno Pokrojonej
9
Dodaj kapustę i mieszaj, aż zacznie więdnąć, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
10
Dodaj makaron, grzyby, sos sojowy, ocet, olej sezamowy i pieprz. Wymieszać, aż makaron będzie gorący, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Rozproszony Sos TabascoRozproszony Sos Tabasco
11
Przenieś na talerze.
12
Posypać cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia22
Magazyn