SHAKE ' N BAKE Spicy Barbecue Chicken
SHAKE ' N BAKE Spicy Barbecue Chicken może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 164 kalorie, 24g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać shake 'N bake Chicken coating mix, szary musztarda poupon dijon, piersi z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Shake and Bake Chicken Wings, SHAKE ' N BAKE Chicken Nugget Kabobs, oraz Shake and Bake Chicken-Gluten Free dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wymieszać sos barbecue i musztardę na talerzu lub płytkim naczyniu; odstawić.
Wymieszać powłokę wymieszać i czosnek w proszku w oddzielnym talerzu lub płytkim naczyniu.
Zanurz kurczaka w mieszance sosu barbecue, a następnie w mieszance powlekającej, odwracając, aby równomiernie pokryć obie strony.
Umieścić w jednej warstwie w wyłożonej folią 15x10x1-calowej patelni do pieczenia. Pozostałą mieszaninę powłoki należy wyrzucić.
Piec 20 min. albo dopóki kurczak nie zostanie ugotowany.