Serowy placek z jabłkami i kiełbasą zajmuje około 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 544 kalorie, 24g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 853 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z prostych przepisów wymaga sera asiago, tartych jabłek, czosnku i kiełbasy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Patelnia Serowy Kiełbasa Chili Pie, Ciasto Śniadaniowe Z Kiełbasą Jabłkową, oraz Słodkie ciasto z kiełbasą z jabłkiem i rodzynkami.
Instrukcje
1
Wstępnie upiec ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż wnętrze skorupy ciasta ciężką folią aluminiową, dociskając ciasto po bokach. Napełnij całą drogę do krawędzi ciężarami ciasta (cukier lub fasola działają dobrze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Dodatki (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec przez 35 minut lub aż skorupa zacznie brązowieć. (Czasami kupione w sklepie mrożone skórki nie wymagają tyle czasu pieczenia, co domowe Skórki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć skórkę ciasta z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Zdjąć folię i masę ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Ugotować jabłko, cebulę, cukier na maśle: rozpuścić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Lambrusco Dolce, późne żniwa Riesling i Vin Santo są doskonałym wyborem na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Możesz spróbować Chateau Chantal późne żniwa Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.