Serowe Ravioli z pieczarkami
Serowe Ravioli z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 20g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.45 za porcję. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka masła, dodatków: świeżo parmezan, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ravioli ziemniaczano-serowe z borowikami, Ravioli Z Boczkiem Z Pieczarkami, oraz Ricotta-ravioli z groszkiem ze szparagami i pieczarkami.
Instrukcje
Przygotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby; smażyć 3 do 5 minut lub aż lekko rumiane.
Dodać czosnek i szalotki; smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Wyjąć z patelni. Wytrzyj patelnię do czysta.
Roztopić pozostałe 4 łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; gotować 2 do 3 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać z pietruszką, szałwią i mieszaniną grzybów.
Dodaj gorące gotowane ravioli i delikatnie wrzuć. Wymieszać z solą i pieprzem.
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.