Serowe Ptysie Kukurydziane
Cheesy CORN Puffs to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cheesy Egg Puffs, Cheesy Egg Puffs, oraz Serowe chrupki z brokułów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Przynieś kukurydzę, masło i sól na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj mąkę i mieszaj drewnianą łyżką, aż mieszanina będzie gładka i zacznie odrywać się od boków patelni, około 2 minut.
Zeskrobać ciasto do miski; lekko ostudzić.
Dodać jajka po kolei, dobrze mieszając między każdym dodatkiem. Wymieszać z serem i szczypiorkiem. Schłodzić ciasto 15 minut.
Łyżka stołowa wielkości kopce ciasta na przygotowanych blach do pieczenia, około 2 cale od siebie.
Przełożyć do piekarnika i piec do złotego koloru i puffy, 20 do 25 protokół.