Serowe nachos wołowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,13 zł za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwek, sera tex mex, salsy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Podobne przepisy to Nachos z serową wołowiną, Serowe Kiełbasy Nachos, oraz Łatwe Serowe Nachos.
Instrukcje
1
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać salsę; dusić 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby Przyrodzenia
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Ułóż żetony na dużym talerzu do mikrofali. Wierzch wymieszać z mięsem; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Frytki
Mięso
3
Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera, obracając talerz co minutę. Doprawić pozostałymi składnikami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.