Serowe Crostini z anchois masłem ziołowym

Serowe Crostini z masłem ziołowym anchois może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 24. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 203g tłuszczu, oraz w sumie 3196 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sardelę, liście tymianku, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Serowe Crostini Z Anchois Masłem Ziołowym, Świeże szparagi z anchois-masło Crostini, oraz Jajka ugotowane na twardo z rzodkiewką i Sardelą-maślane Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Roztopić masło w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Dodać anchois i mieszać, aż rozpuszczą się, o 3 protokół. Wymieszaj zioła, czosnek, skórkę z cytryny i zmiażdżony czerwony pieprz.
Ułóż kromki chleba na dużej blasze do pieczenia.
Posmaruj mieszanką sardeli.
Piec, aż ser się rozpuści i chleb będzie złoty, około 10 minut.
Kromki chleba kroimy na pół i podajemy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.