Serowa Zupa Kalafiorowa

Serowa Zupa Kalafiorowa
Potrzebujesz bezglutenowy hor d ' oeuvre? Serowa zupa kalafiorowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 1,41 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 11g białka, oraz 15g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home wymaga soli, kalafiora, selera i papryki. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 godzin i 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowa Zupa Kalafiorowa, Serowa Zupa Kalafiorowa, oraz Serowa Zupa Kalafiorowa dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść kalafior w 4-qt. powolna kuchenka. Posiekaj seler, marchew, paprykę i cebulę; dodaj do powolnej kuchenki. Dodaj bulion, sos Worcestershire, sól i pieprz. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
KalafiorKalafior
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
PaprykaPapryka
SelerSeler
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
W blenderze przetwarzaj zupę partiami, aż będzie gładka. Włóż wszystko do wolnowaru; dodaj ser i śmietanę. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 30 minut lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KremKrem
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Butelka Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 55 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia20
Magazyn