Serowa Puree z białej fasoli z jarmużem, parmezanem i jajkiem sadzonym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać serowy Puree z białej fasoli z jarmużu, parmezan, i jajko sadzone spróbować. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 34g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać jarmuż, sok z 1 cytryny, scallion białek i zieleni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cytrynowy Parmezan Kapusta Smażona & Biała Fasola, Pikantny parmezan fasolka szparagowa i jarmuż, oraz Jarmuż, parmezan i smażone jajko Tartine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczne, o 1 minutę.
Dodać fasolę, śmietanę i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie lekko rozgnieść fasolę zacierem ziemniaczanym.
Dodawać wodę do uzyskania luźnej konsystencji owsianki. Wymieszać cheddar i parmezan i doprawić do smaku solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu, aż się połysk.
Dodać jarmuż, doprawić solą i pieprzem, i gotować, często podrzucając i mieszając, aż zwiędną i zaczną chrupać, o 4 protokół. Wymieszaj sok z cytryny i przelej do miski.
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać jajka, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż białka będą gotowe, ale żółtka nadal będą płynne, około 3 minut.
Aby służyć, wymieszać połowę szalotki w białej fasoli i dostosować konsystencję z wodą w razie potrzeby.
Przełożyć do ciepłych misek, na wierzch z podsmażoną kapustą, a następnie ze smażonym jajkiem.
Posypać Pozostałe szalotki i zetrzeć parmezan na wierzchu.