Serowa Polenta z pieczarkami Sauté

Serowa Polenta z pieczarkami Sauté
Serowa Polenta z pieczarkami Sauté to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pieprz, bulion warzywny, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fontal Polenta z pieczarkami Sauté, Miękka Polenta z pieczarkami, oraz Pieczarkowe Ragu z serową polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Dodaj zioła i czosnek; smażyć 1 minutę. Wymieszać 1/3 szklanki bulionu, soku i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BulionBulion
ZiołaZioła
SokSok
4
Doprowadzić mleko i 1 1/2 szklanki bulionu do wrzenia. Wymieszać polentę; gotować 4 minuty, stale mieszając. Wymieszać połowę sera i 1/4 łyżeczki soli. Polentę podzielić na 4 zapiekane potrawy; dodać pozostały ser. Broil 5 minut. Wierzch każdej porcji z 1/2 szklanki pieczarek.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PolentaPolenta
SerSer
BulionBulion
MlekoMleko
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn