Serniki z kozim sernikiem z letnimi jagodami
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 324 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz cukier, okruchy krakersów graham, dziennik koziego sera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Letnie jagody z kozim serem śmietana, Serniki Limonkowo-Kozie, oraz mini serniki z kozim serem dyniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem okruchy krakersów graham, masło, cukier i sól. Podzielić mieszaninę na 10 (8-oz.) szklanki (po około 1 czubatej łyżce stołowej); na dno szklanek wcisnąć mieszankę. Chill 30 minutes.
Posypać żelatynę mlekiem w małym rondlu i odstawić na 1 minutę. Gotować mieszaninę mleka na średnim ogniu, stale ubijając, 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia żelatyny.
Ubić serek śmietankowy i kozi ser na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, za pomocą nasadki trzepaczki, aż będzie gładka. Ubić w 1/3 szklanki cukru, skórki cytrynowej i soli. Powoli dodawać mieszaninę mleka, ubijając aż do połączenia.
Ubij śmietanę z dużą prędkością, używając nasadki trzepaczki, aż uformują się miękkie szczyty. Delikatnie złożyć do mieszanki sera. Mieszaninę podzielić między szklanki (około 1/3 szklanki każda). Przykryć i schłodzić od 6 do 48 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut. Top z letnich jagód tuż przed podaniem.