Serniki Dyniowe Batoniki
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 272 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Serniki Dyniowe Batoniki, Serniki Dyniowe Batoniki, oraz Serniki Dyniowe Batoniki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 8-calowy kwadratowy patelni z folią tak, że folia zwisy boki. Mgiełka w sprayu do gotowania.
Zrób skorupę: przetwarzaj ciasteczka w robocie kuchennym do zmielenia. Puls w maśle. Naciśnij równomiernie na patelni.
Piec do firmy, 10 do 12 protokół. Lekko schłodzić.
Wykonaj nadzienie: mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubijaj serek śmietankowy i cukier, aż będzie gładki, około 2 minut. Beat w dyni, następnie jajka, 1 na raz. Beat wanilii, mąki, przyprawy i soli, aż tylko połączone.
Wlać mieszaninę do patelni. Umieść patelnię na dużej blasze do pieczenia; umieść w piekarniku.
Wlać gorącą wodę do blachy do pieczenia, aż będzie prawie wypełnione.
Piec, aż sernik jest ustawiony wokół krawędzi, ale jiggles lekko w centrum, 40 do 45 minut.
Zdjąć patelnię z blachy; całkowicie schłodzić na stojaku. Pokrowiec z folią. Schłodzić do jędrności, co najmniej 3 godziny.