Serniki Czekoladowo-Pomarańczowe
Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 22 centów za porcję. Mieszanka dekoracji: słodko-gorzkie wiórki czekoladowe, wafle czekoladowe, takie jak nabisco famous, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Indywidualne serniki pomarańczowo-czekoladowe, Wegańskie Serniki Czekoladowo-Pomarańczowe Mini Proteinowe, oraz Serniki Mini Żurawinowe Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. kubki na muffinki z masłem.
Zmiel wafle na drobny proszek w robocie kuchennym.
Wymieszać okruchy opłatka, 2 łyżki masła i 2 łyżki brązowego cukru w misce z gumową łopatką, aż dobrze połączone. Podziel okruchy między kubki muffin, a następnie mocno dociśnij do dołu i trochę do góry każdej filiżanki opuszkami palców lub do dołu miarki 1/8 filiżanki, skręcając miarkę.
Piec 5 minut, następnie przenieść do stojaka i ostudzić na patelni muffin 10 minut. Delikatnie obracaj Skórki opuszkami palców, aby poluzować i skręcić na stojaku.
Ubić razem twarożek, skórkę i pozostały brązowy cukier (3 łyżki stołowe plus 1/3 łyżeczki) mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie puszysty. Śmietanę ubić w innej misce z oczyszczonymi ubijakami, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty. Wymieszać około 1/3 bitej śmietany w mieszaninie twarogu, aby rozjaśnić, a następnie delikatnie złożyć pozostałą bitą śmietanę, aż do połączenia.
Kopiec napełniania skorupy łyżką (lub rurki napełniania skorupy z torbą ciasta) i podawać, lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania.