Serniki Czekoladowo-Pomarańczowe

Serniki Czekoladowo-Pomarańczowe
Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 22 centów za porcję. Mieszanka dekoracji: słodko-gorzkie wiórki czekoladowe, wafle czekoladowe, takie jak nabisco famous, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Indywidualne serniki pomarańczowo-czekoladowe, Wegańskie Serniki Czekoladowo-Pomarańczowe Mini Proteinowe, oraz Serniki Mini Żurawinowe Pomarańczowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. kubki na muffinki z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Zmiel wafle na drobny proszek w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Wymieszać okruchy opłatka, 2 łyżki masła i 2 łyżki brązowego cukru w misce z gumową łopatką, aż dobrze połączone. Podziel okruchy między kubki muffin, a następnie mocno dociśnij do dołu i trochę do góry każdej filiżanki opuszkami palców lub do dołu miarki 1/8 filiżanki, skręcając miarkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
WafelWafel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec 5 minut, następnie przenieść do stojaka i ostudzić na patelni muffin 10 minut. Delikatnie obracaj Skórki opuszkami palców, aby poluzować i skręcić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
5
Ubić razem twarożek, skórkę i pozostały brązowy cukier (3 łyżki stołowe plus 1/3 łyżeczki) mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie puszysty. Śmietanę ubić w innej misce z oczyszczonymi ubijakami, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty. Wymieszać około 1/3 bitej śmietany w mieszaninie twarogu, aby rozjaśnić, a następnie delikatnie złożyć pozostałą bitą śmietanę, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Kopiec napełniania skorupy łyżką (lub rurki napełniania skorupy z torbą ciasta) i podawać, lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn