Serniki Czekoladowo-Karmelowe Mrożone
Mrożone serniki czekoladowo-karmelowe wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 120. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pekan, karmel polewa, Serek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Serniki Solone Karmelowo-Czekoladowe, Deck The Halls: serniki czekoladowo-karmelowe bez pieczenia, oraz Mrożona Karmelowa Gorąca Czekolada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Dodać mleko, ubijając do wymieszania. Wymieszać z kęsami czekoladowymi i bitami toffi; złożyć ubitą polewą.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pekan; gotować 5 minut lub aż tosty, stale mieszając. Odstawić.
Rozprowadzić 1 1/2 szklanki mieszanki twarogu do każdej skórki.
Skropić około 2 łyżki karmelu polewa na każdym cieście; posypać każde ciasto z około 2 łyżki tosty pekan.
Pozostałą masę serową rozprowadzić równomiernie na orzechach pekan.
Skropić pozostałą polewą karmelową na każdym cieście; posypać pozostałymi tostami z orzechów pekan. Przykryć i zamrozić 8 godzin.
Wskazówka: możesz zastąpić czekoladową skorupę graham cracker regularną skorupą graham cracker.