Sernik Z Żółwiami
Sernik żółwiowy wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 924 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, serek śmietankowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Z Żółwiami, Sernik Z Żółwiami, oraz Sernik Z Żółwiami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło jeden 9 calowy springform patelni.
Tosty pekan w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 6 minut.
Usuń pekan i odstawić. Pozostaw piekarnik w temperaturze 350 stopni C (175 stopni C). W małym rondlu roztopić niesolone masło.
Połącz okruchy wanilii z roztopionym masłem, a następnie naciśnij na dno przygotowanej patelni springform.
Umieść patelnię na blasze i piecz przez 10 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
W podwójnym kotle lub misce ustawionej nad ledwo gotującą się wodą roztopić karmelki w odparowanym mleku. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlej to na ostudzoną skórkę.
Posypać orzechy na wierzch.
W misce, połączyć ser, cukier i wanilię i ubić, aż będzie gładka, skrobanie w dół misce kilka razy.
Dodawać jajka, po kolei i ubijać, aż będą gładkie. Roztopić chipsy czekoladowe w podwójnym kotle i wymieszać z mieszaniną sera.
Wlać ciasto na warstwę karmelu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 minut lub aż ledwo ustawić. Schłodzić przez noc w lodówce przed podaniem.