Sernik z żurawiną i fetą

Sernik z żurawiną i fetą
Sernik żurawinowo-fetowy przygotowuje się około 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 192 kalorie . Za 66 centów za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 30 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, chrzanu, orzechów pekan i gęstej śmietany kremówki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 26% . Ta ocena jest raczej słaba. Podobne przepisy obejmują niemieckie ciasto cytrynowe z żurawiną, znane również jako żurawinowe zitronenkuchen , gnocci z warzywami i fetą oraz alaskańską sałatkę nicejską z wędzonym łososiem i pokruszoną fetą Alouette .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj okruchy chleba i masło. Przyciśnij do dna i 1 cala w górę boków natłuszczonej 9-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki SezamowePaluszki Sezamowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
7 Chrupiących Paluszków Sezamowych, Pokruszonych (około 2/3 Szklanki)7 Chrupiących Paluszków Sezamowych, Pokruszonych (około 2/3 Szklanki)
Chrupiące Paluszki Sezamowe, Pokruszone (okołoChrupiące Paluszki Sezamowe, Pokruszone (około
2
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
3
Piec w temperaturze 350° przez 5 minut. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Karton (12 Uncji) Sosu żurawinowo-pomarańczowego1 Karton (12 Uncji) Sosu żurawinowo-pomarańczowego
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
4
W dużej misce ubij ricottę, fetę i śmietanę, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodaj mąkę kukurydzianą i chrzan; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
6
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Wymieszaj z sosem żurawinowo-pomarańczowym, pekanami, tymiankiem i rozmarynem. Nałóż łyżką na spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż środek będzie prawie gotowy. Ostudzić na kratce przez 10 minut. Ostrożnie przejechać nożem po krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić przez 1 godzinę dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Przykryć i odstawić do lodówki na noc.
10
Przed podaniem pozostaw sernik na 30 minut w temperaturze pokojowej.
11
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn