Sernik Z Trzciny Cukrowej
Sernik z trzciny cukrowej wymaga z grubsza 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 10g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, śmietana, Serek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Spróbuj Sernik Z Trzciny Cukrowej, Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Candy Cane Ciasto Czekoladowe Sernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Połączyć okruchy ciastek i 3 łyżki cukru w misce.
Skropić roztopione masło do mieszaniny mieszając, aż do równomiernego zwilżenia. Wciśnij mieszaninę na dno przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się, około 10 minut; odstawić do ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C).
W dużej misce wymieszać ser śmietankowy, mąkę i sól. Beat z mikserem ręcznym elektryczne na najniższej prędkości, aż gładkie i puszyste.
Dodaj 1 3/4 szklanki cukru, kwaśną śmietanę i 1 1/2 łyżeczki wanilii i beat aż włączone. Wymieszaj jajka po kolei, zatrzymując się i skrobając po bokach miski między każdym z nich.
Podzielić mieszaninę równomiernie na dwie oddzielne miski. W jednej misce wymieszać 1 łyżeczkę wanilii. W drugiej misce, dodać ekstrakt z mięty pieprzowej i czerwony barwnik żywności i wymieszać, aż pojawi się czerwono-różowy kolor.
Dodaj więcej kolorowania w razie potrzeby. Naprzemienne warstwy po 1 szklance każdej z białych i różowych na schłodzonej skorupie, aż do użycia całego nadzienia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie w większości się ustawi. Środek lekko potrząśnie, gdy patelnia zostanie wstrząśnięta, a krawędzie będą lekko nadmuchane, od 60 do 70 minut.
Zmiażdżone cukierki równomiernie posypać sernikiem i delikatnie docisnąć do góry. Pozostawić do ostygnięcia na stojaku do temperatury pokojowej. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.