Sernik Z Trzciny Cukrowej

Sernik Z Trzciny Cukrowej
Sernik z trzciny cukrowej wymaga z grubsza 2 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 10g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, śmietana, Serek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 18%. Spróbuj Sernik Z Trzciny Cukrowej, Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Candy Cane Ciasto Czekoladowe Sernik dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć okruchy ciastek i 3 łyżki cukru w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Skropić roztopione masło do mieszaniny mieszając, aż do równomiernego zwilżenia. Wciśnij mieszaninę na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi się, około 10 minut; odstawić do ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce wymieszać ser śmietankowy, mąkę i sól. Beat z mikserem ręcznym elektryczne na najniższej prędkości, aż gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj 1 3/4 szklanki cukru, kwaśną śmietanę i 1 1/2 łyżeczki wanilii i beat aż włączone. Wymieszaj jajka po kolei, zatrzymując się i skrobając po bokach miski między każdym z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Podzielić mieszaninę równomiernie na dwie oddzielne miski. W jednej misce wymieszać 1 łyżeczkę wanilii. W drugiej misce, dodać ekstrakt z mięty pieprzowej i czerwony barwnik żywności i wymieszać, aż pojawi się czerwono-różowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj więcej kolorowania w razie potrzeby. Naprzemienne warstwy po 1 szklance każdej z białych i różowych na schłodzonej skorupie, aż do użycia całego nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie w większości się ustawi. Środek lekko potrząśnie, gdy patelnia zostanie wstrząśnięta, a krawędzie będą lekko nadmuchane, od 60 do 70 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Zmiażdżone cukierki równomiernie posypać sernikiem i delikatnie docisnąć do góry. Pozostawić do ostygnięcia na stojaku do temperatury pokojowej. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn