Sernik Z Serem Pleśniowym
Sernik z serem pleśniowym jest bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 38g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Mieszanka papryki, zielonej cebuli, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Sernik Z Serem Pleśniowym, Sernik Z Serem Pleśniowym, oraz Ser Pleśniowy Sernik Orzechowy podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Ubić serek śmietankowy i ser pleśniowy w dużej misce do mieszania, aż będzie lekki i puszysty-około 5 minut.
Wymieszać w 1 szklance śmietany i pieprzu.
Dodaj jajka - po jednym na raz-dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Wlać mieszaninę do masłowanej 9-calowej patelni springform.
Piec 60-65 minut lub aż Drewniany pick włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut. Ostrożnie rozprowadzić 1 1/4 szklanki śmietany na wierzchu. Powrót do piekarnika 5 minut. Cool całkowicie na drucianym stojaku. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc.
Aby podać, umieść na talerzu do serwowania. Ostrożnie usuń boki patelni. Udekoruj górę czerwoną papryką pokrojoną w kształty kwiatów z małą foremką do ciastek i zieloną cebulką jako łodygami.