Sernik Z Białej Czekolady
Na $4.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 1435 kalorii, 23G białka, oraz 106g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cukier, masło, serek philadelphia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 5 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Sernik z białej czekolady z sosem Brandy z białej czekolady, Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, oraz Sernik Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Ubij masło, 1/4 szklanki cukru i 1/2 łyżeczki. wanilia w małej misce z mikserem do lekkiego i puszystego. Stopniowo ubijaj w mące, aż dobrze się wymieszasz; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform. Kutas z widelcem.
Piec 25 min. lub do momentu, aż Brzeg lekko zbrązowieje.
Beat twarożek, pozostały cukier i wanilia w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać czekoladę; dobrze wymieszać.
Dodawać jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Piec 55 min. do 1 godziny lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Tuż przed podaniem udekorować malinami.