Sernik Z Ajerkoniakiem Z Malinami
Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką cukier, ekstrakt z rumu, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Malinowy Sernik Krówkowy, Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, oraz Muffinki Malinowo-Owsiane.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w małej misce, wymieszać pokruszone ciasteczka i masło. W niedużej 9-calowej patelni sprężynowej naciśnij mieszankę ciastek na dnie. Owiń folię na zewnątrz patelni, aby zapobiec kapaniu.
Piec ciasto około 10 minut lub aż zestaw.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. w dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w 1 szklance cukru, aż dobrze się wymieszasz. Beat w jajkach, jeden po drugim, na małej prędkości, aż połączone. Ubić w ajerkoniaku, ekstrakcie z rumu i gałce muszkatołowej aż do wymieszania (nie przesadzać).
Piec 50 do 60 minut lub aż zestaw, ale centrum nadal lekko jiggles po przeniesieniu. Ostudzić 15 minut; uruchomić nóż wokół krawędzi patelni poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 1 godzinę. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub przez noc.
W robocie kuchennym umieść maliny. Okładka; proces do gładkiej. W razie potrzeby odcedzić, aby usunąć nasiona. W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszać puree z malin, 2 łyżki cukru i skrobię kukurydzianą.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. SOS przechowywać w lodówce 30 minut do ostygnięcia. Świeże maliny wymieszać w sosie. Przed krojeniem sernika ostrożnie usuń stronę patelni.
SOS podawać na klinach sernika. Sernik przechowywać w lodówce.