Sernik z ajerkoniakiem III
Sernik z ajerkoniakiem III wymaga z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 526 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1712 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i podnieś okruchy krakersów graham, mąkę, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie super. Spróbuj Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, Sernik Z Ajerkoniakiem, oraz Sernik z ajerkoniakiem III dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W średniej misce połączyć okruchy krakersów graham, 2 łyżki cukru i masła. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężyny.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W maszynce połączyć ser śmietankowy, 1 szklanka cukru, mąki i ajerkoniaku; proces do gładkiej. Zmiksować w jajkach, rumie i gałce muszkatołowej.
Wlać mieszaninę do ostudzonej skorupy.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Zmniejszyć ogień do 250 i piec przez 45 minut, lub do środka ciasta jest ledwo jędrne w dotyku.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast poluzować ciasto z obręczy.
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed wyjęciem obręczy.