Sernik Wakacyjny
Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 18g tłuszczu i w sumie 302 kalorie. Za $1.02 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, białka jaj, cukier zastępczy równoważny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sernik Wakacyjny, Świąteczny Sernik Prezenty, oraz Świąteczny Sernik Świąteczny dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz okruchy krakersów i masło. Naciśnij na dole 9-in. tortownica pokryta sprayem do gotowania.
Ułóż na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 8-10 minut lub do zestalenia. Ostudzić na ruszcie.
W małym rondelku połącz żurawinę, cukier i wodę. Gotuj na średnim ogniu, aż jagody wyskoczą, około 10 minut; ostudzić.
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników nadzienia; ubijaj, aż się zmiksuje.
Dodaj jajka i białka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Umieść patelnię na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
Umieść w dużej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. gorącej wody do większej patelni.
Piec w temperaturze 325° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy środek się ustawi, a góra stanie się matowa.
Wyjmij patelnię z łaźni wodnej. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej.
Delikatnie nałóż mieszankę żurawinową na sernik. Wstaw do lodówki na noc.
Usuń boki patelni przed cięciem.