Sernik truskawkowy z skórką Gingersnap

Sernik truskawkowy z skórką Gingersnap
Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 511 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz okruchy ciasteczek gingersnap, twarożek, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik dyniowy w cieście Gingersnap, Sernik Ajerkoniasty Ze Skórką Z Gingersnap, oraz Sernik Cytrynowy Z Skórką Gingersnap dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 163°. zmiksuj okruchy ciastek, cukier i masło w procesorze, aż dobrze wymieszasz. Naciśnij mieszankę okruchów na dole i w połowie do góry boki springform pan o średnicy 9 cali z 2 1/2 cala-wysokie boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Piec ciasto aż do zestawu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieś do rack.
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i cukru w dużej misce, aż będzie gładka. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jajka i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Wlać nadzienie do patelni wyłożonej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec, aż boki sernika będą lekko nadmuchane i zaczną pękać, a środek przesuwa się lekko, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Przenieś ciasto do stojaka. Całkowicie fajne. Cover; chill overnight.
6
Uwolnij boki patelni z sernika. Ułożyć truskawki wokół zewnętrznej krawędzi sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn