Sernik Orzechowy
Sernik orzechowy to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka produktu z serem procesowym, karton beztłuszczowy krem alternatywny, karton twarożek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sernik Pecan Pie, Sernik Pecan Pie, oraz Sernik Pecan Pie.
Instrukcje
Dno 9-calowej patelni springform zalać sprayem do gotowania; posypać okruchami wanilii.
Umieść twarożek w pojemniku elektrycznego blendera; przykryj i przetworz do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Dodać serek śmietankowy i 5 kolejnych składników; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji.
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na czas, ubijając, aż powstaną sztywne szczyty i cukier rozpuści się (2 do 4 minut). Fold ubitej mieszaniny białka jaja i 2 łyżki pekan do mieszaniny ser śmietankowy. Łyżka do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut lub aż prawie zestaw.
Wyjąć z piekarnika; zwiększyć temperaturę do 37
Połączyć śmietanę i pozostałą 1/4 szklanki plus 2 łyżki cukru, mieszając, aż będzie gładka.
Masę rozprowadzić na wierzchu sernika.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Posypać pozostałą 1 łyżką orzechów pekan.