Sernik limonkowy z tropikalnym chutneyem z suszonych owoców
Ten przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz mąkę uniwersalną, sok z limonki, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chutney Z Owoców Tropikalnych, Chutney Z Czerwonych Suszonych Owoców, oraz Tropikalne suszone owoce Choc Chip Cookies z chrupką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wymieszaj mąkę, kokos i cukier w średniej misce, aby wymieszać.
Skropić masło nad i wymieszać, aż okruchy sklejają się; naciśnij mocno na dno patelni o średnicy 9 cali.
Piec ciasto na złoty kolor, o 25 protokół. Fajne ciasto. Układaj 3 duże arkusze folii o szerokości 18 cali na powierzchni roboczej.
Umieść patelnię na ciasto w środku. Owiń folię ciasno wokół boków patelni. Utrzymuj temperaturę pieca.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek w dużej misce, aż będzie gładki. Ubij śmietanę, potem cukier. Beat w jaja 1 na raz, od czasu do czasu skrobanie w dół boki miski. Ubić w soku z limonki, skórce z limonki i wanilii.
Zawinięty sernik przekładamy na dużą patelnię.
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków patelni sernika. Patelnię do sernika (nie do pieczenia) luźno przykryć folią.
Sernik wstawić, jeszcze w łaźni wodnej, do piekarnika.
Piec 1 godzinę. Odkryć i nadal piec, aż tylko ustawić w Centrum, gdy patelnia ciasto jest delikatnie wstrząśnięty, o 20 minut dłużej.
Wyjąć ciasto z wody i wstawić bezpośrednio do lodówki; schłodzić przez noc.
Pokroić wokół ciasta, aby poluzować.
Usuń boki patelni. Ciasto pokroić w plasterki; podawać z chutney.