Sernik karmelowy TOBLERONE
TOBLERONE-Sernik karmelowy wymaga około 5 godzin i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka bar toblerone szwajcarskiej czekolady mlecznej, masło, philadelphia brick twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 136 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Sernik Karmelowy Toblerone, Sernik Toblerone, oraz Sernik Toblerone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Wymieszaj okruchy i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Beat twarożek, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 40-45 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Tuż przed podaniem rozprowadzić polewę karmelową na serniku.
Dekoruj posiekaną czekoladą.